crypto-leren-traden2

Maak je nog steeds geen winst met het traden van crypto? 

Laat ons je helpen de markt beter te begrijpen en STOP met verliezen!

"Zelf al heel lang met crypto bezig en diverse cursussen gevolgd. Voor de eerste keer echt goede handvatten gekregen om winstgevend te kunnen traden.
De begeleiders zijn erg gemotiveerd iedereen persoonlijk te begeleiden en zijn heel kundig. Deze manier van traden is voor mij heel logisch en spreekt me erg aan."
Paul Levels
nederlandsecryptotraders

Je trade nog steeds niet winstgevend, ondanks dat je écht wel je best doet...

Dan is het goed dat je ons hebt gevonden! Mijn naam is Mike, de linker op de foto voor alle duidelijkheid, ;-) op rechts mijn trade-maatje Eef.

Geloof me, voor ons ging het traden ook niet gelijk goed. Wij zijn namelijk al sinds 2017 actief op de crypto-markt en ik kan je in alle eerlijkheid vertellen, niet alleen de markt heeft zijn ups en downs gekend.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en is traden niet alleen meer een side hustle, maar halen wij hier onze inkomsten uit. Het kan dus echt! Het is alleen niet zo 'simpel' als vaak geschetst wordt op het internet. En dat is nou precies de reden dat wij er zijn.

Heb je wel eens het gevoel dat het traden niet gaat lukken?

Je hebt je geld uitgegeven aan te dure 'trade' cursussen, je  hebt uren met je neus in de boeken gezeten en je kent een aantal finfluencers inmiddels bij voornaam, maar jouw winst blijft uit

Je zoekt regelmatig Twitter en YouTube af naar een technische-analyse die jouw trade-idee wel ondersteund, om vervolgens precies op deze trade verlies te maken. 

Je gebruikt je vrije uurtjes om te zoeken naar informatie die jou dichterbij de winst brengen, maar je hebt eigenlijk geen idee welke informatie goed is.

Herkenbaar? 

Stop met tijd verspillen en laat ons je helpen niet alleen je traden, maar ook je mindset uit die downtrend te halen.

De Trading-room

Wij delen onze waardevolle inzichten, technische-analyses en winstgevende strategieën in de Trading-room op Discord, zodat jij van onze ervaring kan leren. Als je bij ons in de Trading-room zit heb je eigenlijk geen andere kanalen meer nodig.

Als lid krijg je toegang tot exclusieve video-analyses, delen wij belangrijke nieuwsberichten, en kijken wij met je mee als je ergens tegenaan loopt.

Met alleen het volgen van een cursus ben je er nog niet. Nog een extra boek lezen zal je ook niet naar de winst brengen. De tijd zal voorbij tikken om er over een jaar achter te komen dat je toch wat mist. En juist tijd is het gene wat jij als trader zo graag wilt om te kunnen genieten van de vrijheid waar jij zo van droomt.

Zullen wij je laten zien hoe het moet? 

Alles wat je nodig hebt in onder één dak

Tips & Inzichten

Ontvang tips en inzichten van ons welke je direct kan toepassen. We laten niet alleen zien wat we doen, maar ook waarom.

Technische Analyses

Wij delen dagelijks onze TA in de trading-room. Naast geschreven TA maken wij ook video's exclusief voor de Trading-room.

Trade Hulp

Loop je ergens op vast en kom je er niet helemaal uit? Wil je feedback op je TA of even sparren over je trade? Vraag het in het trade hulp kanaal in Discord.

Strategieën 

De winstgevende strategieën die wij al enige jaren gebruiken delen wij met jou. We laten het zien & leggen het aan je uit.

Nieuws overzicht

Ontvang elke week een overzicht van de belangrijke gebeurtenissen in de Crypto-markt. Je bent altijd up-to-date.

Kansen in de markt

Zien wij een mooie trade of ontdekken wij een pareltje voor de lange termijn. Ook dit houden wij niet voor onszelf en delen wij in onze Discord. 

Whitepapers

Afgelopen jaar hebben wij whitepapers geschreven met winnende en vooral leerzame 'golden nuggets'. Deze staan al voor je klaar zodat jij ze gelijk kunt downloaden.

Community

Ontdek de kracht van eencommunity. Hier kan je andere beginnende traders ontmoeten, deel je charts, ervaringen en natuurlijk ook je winst! Ook sta je hier direct in contact met het team.

Coaching

Maak gebruik van onze kennis en ervaring. Wij hebben dit pad al bewandeld. Wij coachen jou in de juiste richting.

discordcommunity
€ 87,- 
57,- p/m

Ben je klaar voor de winst?

  • Wil je meekijken met professionele traders en leren van hun ervaringen?
  • Wil je onderdeel worden van een community waar er aandacht is voor jouw ontwikkeling?
  • Wil je je twijfels overwinnen en eindelijk eens winst gaan maken?

Deze traders waren je voor

"Uitstekend uitgelegd"
Ik ben al voor het 2e jaar lid en ben enorm tevreden. Niet alleen over de trades die ze aandragen maar ook over de hulp die geboden wordt. Ik heb moeite om echt winst te behalen maar wordt goed begeleid om dit meer te realiseren. We hebben nu samen een plan gemaakt. Er wordt goed naar je geluisterd en het wordt allemaal uitstekend uitgelegd ook aan de hand van voorbeelden. Kortom ik ben zeer tevreden
Michel de Vries
"Veel tips & tools"
Sinds kort maak ik gebruik van de diensten van Margintrades. Ik ben blij dat ik deze educatieve weg ;-) ben ingeslagen. als kersverse trader krijg ik veel tips en tools aangereikt
Patrick
"Super! 100%!"
Na jaren met Crypto bezig te zijn, eindelijk MarginTraders gevonden. ik heb niets meer nodig. Geen MarketCypher, geen andere groepen.
Ik kan geen enkel minpunt bedenken.
Bij vragen krijg je zeer vlug en duidelijk antwoord.
Meer dan uitstekend!
PDM

Join direct onze Trading-room

tradingroomcover